Remote ondersteuning Business Central

 In Geen categorie

Remote ondersteuning implementatie of issues Business Central

Vandaag de dag zijn medewerkers lang niet altijd gebonden aan een vaste kantoorplek. Voor u als ondernemer is het daarom handig om op een veilige manier met hen in contact te staan. Microsoft Teams biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Engion helpt u graag om één van de handigste opties te implementeren; het digitaal vergaderen. Een mooie en vooral handige manier van Remote Ondersteuning en om op afstand met elkaar verbonden te zijn.

Uitstekend thuiswerken

Remote ondersteuning Business CentralHet ‘remote werken’ is zo goed als ingeburgerd bij de meeste bedrijven. Het is een effectieve manier om vanuit huis of een andere werkplek zo optimaal mogelijk met elkaar te communiceren. Engion faciliteert dit graag binnen uw bedrijf. Iedereen binnen uw organisatie heeft op die manier de vrijheid om te werken waar zij maar willen.

Ondersteuning bij implementatie

Het is ook mogelijk dat Engion Remote Implementatie inzet met behulp van Teams of Teamviewer. Op die manier kunnen wij uw organisatie op afstand ondersteunen bij kleine computerproblemen. Daarvoor hoeven wij niet op locatie aanwezig te zijn. Dat scheelt u veel tijd én voorrijkosten. Dergelijke Remote sessies kunnen wij inplannen voor 2, 4 of 8 uur.

Werking van Remote Ondersteuning

Remote implementatie Business Central

De werking van Remote Ondersteuning is simpel, zeer effectief en veilig. In de meeste gevallen kunnen wij u direct telefonisch helpen. Met behulp van een code neemt onze supportmedewerker tijdelijk uw computer over, indien wij u ondersteunen met Teamviewer. Door een Teams-overleg kunnen wij het scherm met elkaar delen. Zo zien wij wat er aan de hand is en kunnen wij op afstand het probleem voor u oplossen. Daarna loggen wij logischerwijs en verlaten de Teams-meeting, zodat u zelf weer controle over uw computer hebt.

Traditionele ondersteuning

Natuurlijk biedt Engion daarnaast nog steeds traditionele ondersteuning op locatie. Wij maken dan een afspraak met u en berekenen daarvoor een voorrijtarief van € 95,00 en een minimale afname van een ½ dag consultancy.
Hebt u interesse in een Business Central consult via Teams of Teamviewer of wilt u liever dat wij ter plekke bij u langskomen? Neem gerust contact met ons op.

Recent Posts
Contact Us

We zijn nu niet in de buurt. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search