Remote implementatie Business Central

Engion helpt u graag om Business Central remote te implementeren m.b.v. Teams of Teamviewer. Een mooie manier om op afstand verbonden te zijn.

Bekijk pakketten

Remote implementatie Business Central 

Vandaag de dag zijn medewerkers lang niet altijd gebonden aan een vaste kantoorplek. Voor u als ondernemer is het daarom handig om op een veilige manier met hen in contact te staan en digitaal te vergaderen. Microsoft Teams biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Met deze tool kan Engion heel gemakkelijk Business Central implementeren; een mooie en vooral handige manier van Remote Ondersteuning en om op afstand met elkaar verbonden te zijn.

Uitstekend thuiswerken

Het ‘remote werken’ is zo goed als ingeburgerd bij de meeste bedrijven. Het is een effectieve manier om vanuit huis of een andere werkplek zo optimaal mogelijk met elkaar te communiceren. Engion faciliteert dit graag binnen uw bedrijf. Iedereen binnen uw organisatie heeft op die manier de vrijheid om te werken waar zij maar willen.

Remote implementatie Business Central
Remote implementatie Business Central

Ondersteuning bij implemenatie

Het is ook mogelijk dat Engion Remote Implementatie inzet met behulp van Teams of Teamviewer. Op die manier kunnen wij uw organisatie op afstand ondersteunen bij kleine computerproblemen. Daarvoor hoeven wij niet op locatie aanwezig te zijn. Dat scheelt u veel tijd én voorrijdkosten. Dergelijke Remote sessies kunnen wij inplannen voor 2, 4 of 8 uur.

Werking van Remote Ondersteuning

De werking van Remote Ondersteuning is simpel, zeer effectief en veilig. In de meeste gevallen kunnen wij u direct telefonisch helpen. Met behulp van een code neemt onze supportmedewerker tijdelijk uw computer over, indien wij u ondersteunen met Teamviewer. Door een Teams-overleg kunnen wij het scherm met elkaar delen. Zo zien wij wat er aan de hand is en kunnen wij op afstand het probleem voor u oplossen. Daarna loggen wij logischerwijs en verlaten de Teams-meeting, zodat u zelf weer controle over uw computer hebt.

Traditionele ondersteuning

Natuurlijk biedt Engion daarnaast nog steeds traditionele ondersteuning op locatie. Wij maken dan een afspraak met u en berekenen daarvoor een voorrijtarief van € 95,00 en een minimale afname van een ½ dag consultancy.
Hebt u interesse in een Business Central consult via Teams of Teamviewer of wilt u liever dat wij ter plekke bij u langskomen? Neem gerust contact met ons op.

Remote implemenatie Business Central

Waarom kiezen voor Engion

Inrichting Dynamics Business Central (200)

u

Gebruikt uw bedrijf op dit moment Microsoft Dynamics NAV of Microsoft Dynamics 365 Business Central?

u

Zoekt u als ondernemer professionele consultants, voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV / Microsoft Dynamics 365 Business Central?

u

Wilt u gerichte ondersteuning voor Microsoft Dynamics NAV / Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Dan bent u bij Engion aan het juiste adres. Wij richten ons op verkoop, nazorg en inrichting van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor bedrijven. Daarmee heeft u uitstekende boekhoudsoftware in handen, die eenvoudig te bedienen is. Met een alles-in-1 oplossing voor bedrijfsbeheer kunt u de juiste beslissingen nemen. Wij beschikken over technische expertise, brede branchekennis en zijn gespecialiseerd in Microsoft Dynamics NAV (Navision) en Dynamics 365 Business Central Software.

Voordelen Engion

Gecertificeerd personeel

Onze medewerkers werken sinds 2000 met Microsoft Dynamics software

Alles in de cloud

Veilig en overal bereikbaarheid van uw bedrijfsgegevens

Persoonlijk contact

Voor de implementatie van Dynamics NAV of de inrichting van Dynamics Business Central krijgt u met 1 vertrouwde contactpersoon te maken

Brede ondersteuning

Omdat er diverse versies van Microsoft Dynamics zijn, bieden wij ondersteuning van Navision versie 2.0 t/m Dynamics 365 Business Central

Referentie

Engion ondersteunt de NLW Groep met Dynamics NAV. De NLW Groep is hét werkbedrijf voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in de regio Noord-Limburg West, dat staat voor waardevol en passend werken met mensen met een arbeidsbeperking.

Wilt u ook de bedrijfsvoering ondersteunen met de conversie of implementatie van Dynamics 365 Business Central? Neem contact met ons op en wij vertellen over alle mogelijkheden.

Contact Us

We zijn nu niet in de buurt. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search