Een betaalbare oplossing voor elk type gebruiker

Microsoft onderscheidt drie soorten gebruikers van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Voor medewerkers die zelf alleen gegevens raadplegen in het systeem, betaalt u €6,70 per maand. Voor de actieve gebruikers, zijn er twee licentiemodellen die respectievelijk €59 per maand en €84,30 per maand kosten.

“Maar ja, dan ben ik er nog niet!”, denkt u misschien. “Maatwerk zorgt er misschien voor dat de software perfect past bij mijn bedrijf, maar het ontwikkelen daarvan zal wel enorm duur zijn. En daar ben ik waarschijnlijk veel te klein voor!”

Dat is maar hoe je het bekijkt. Natuurlijk heeft het ontwikkelen en onderhouden van maatwerk een prijs. Maar wij hebben bijvoorbeeld een maatwerk oplossing ontwikkeld voor een klein bedrijf. Dit bedrijf had indertijd 5 medewerkers en de maatwerkoplossing heeft ongeveer een ton gekost. Maar dankzij deze maatwerk oplossing konden ze een extra medewerker uitsparen en hadden ze de investering in twee jaar terugverdiend. En bovendien zorgde dit ervoor dat ze hun bedrijf konden laten groeien naar 12 mensen en zo hun omzet meer dan verdubbelden.

Wij leveren tevens het Office 365 pakket

Hoe u uw onderneming succesvoller kunt maken

De moraal van het verhaal: ga het gesprek aan met ons om samen vast te stellen of en hoe maatwerk op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central u kan helpen uw onderneming nog succesvoller te maken!