Functioneel beheer Business Central uitbesteden

Wij kunnen ons voorstellen dat u als ondernemer niet altijd bepaalde kennis over functioneel beheer direct in huis hebt. In dat geval is het goed om het functioneel beheer van Business Central uit te besteden; Engion is daarin uw betrouwbare partij met het juiste specialisme.

Bekijk pakketten

FUNCTIONEEL BEHEER BUSINESS CENTRAL UITBESTEDEN

Als Microsoft Dynamics 365 specialist verzorgt Engion voor ondernemers een gestroomlijnd Dynamics 365 Business Central ERP systeem. Dat doen wij van blauwdruk tot aan nazorg en support. Wij staan voor kwaliteit, technische expertise en service. Wij kunnen ons voorstellen dat u als ondernemer niet altijd bepaalde kennis over functioneel beheer direct in huis hebt. In dat geval is het goed om het beheer van Business Central uit te besteden; Engion is daarin uw betrouwbare partij met het juiste specialisme.

VERDERE UITBOUW MICROSOFT DYNAMICS

Wanneer u het functioneel beheer of applicatiebeheer van de Microsoft Dynamics NAV / Business Central omgeving verder wilt uitbouwen en optimaliseren, biedt Engion daarvoor de mogelijkheid. Dat gaat u veel tijd besparen, want u hoeft geen eigen medewerker hiervoor op te leiden of nieuw personeel te werven. U kunt het functioneel beheer met een gerust hart uitbesteden aan Engion. Wij pakken dit professioneel en snel op.

Functioneel beheer Business Central uitbesteden
Functioneel beheer Business Central uitbesteden

VOORDELEN UITBESTEDING FUNCTIONEEL BEHEER BUSINESS CENTRAL

Het uitbesteden van het Navision functioneel beheer brengt een groot aantal voordelen met zich mee:

  • Vrije handen – Engion neemt het beheer van Dynamics NAV of Business Central volledig over, waardoor u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering
  • Probleemoplossend – Engion lost mogelijke incidenten in Business Central direct op en ondersteunt uw key-users binnen uw organisatie
  • Vast aanspreekpunt – U hebt met een vast aanspreekpunt te maken vanuit Engion, die precies weet wat er binnen uw organisatie speelt
  • Klantwens – De klantwens staat voorop en daarom maakt Engion altijd de vertaalslag van wat u als gebruiker wilt naar de inrichting van de Dynamics NAV of Business Central omgeving met de volgende service:
    1. Mogelijkheid om test- en acceptatieprocedures over te nemen. Als klant blijft u natuurlijk wel verantwoordelijk voor de laatste goedkeuring dat wijzigingen doorgezet worden naar de productie database.
    2. Mogelijkheid om als schakel te fungeren naar uw softwareleverancier, ter optimalisatie van de applicatie

TEVREDEN GEBRUIKERS

Met het uitbesteding van het applicatie beheer streeft Engion naar tevreden gebruikers. Onze consultants zijn niet voor niets experts in het vakgebied Functioneel Beheer en Informatiemanagement en hebben kennis van alle Dynamics NAV / Business Central modules vanaf Navision versie 2.01 en de daarbij behorende integraties. Met plezier helpen wij met uiteenlopende vragen en opdrachten die leiden tot verdere professionaliseren van de informatievoorziening binnen uw organisatie. Neem contact met ons op.

Andere bedrijven gingen u voor en maakten dankbaar gebruik van het uitbesteden van het functioneel beheer van Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central:

Optimalisatie bedrijfsprocessen door Engion

Engion zorgt voor de inrichting, implementatie, support en integratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hiermee optimaliseert u alle bedrijfsprocessen. Deze boekhoudsoftware is speciaal gemaakt voor ondernemers, die al deze processen gemakkelijk willen onderbrengen in één systeem. Dynamics Business Central betekent niet alleen overzicht en professionalisering, maar werkt ook tijdbesparend. U hebt hiermee een veilig en altijd up-to-date softwaresysteem voor de gehele administratie in handen.

Functioneel beheer Business Central uitbesteden

Waarom kiezen voor Engion

Inrichting Dynamics Business Central (200)

u

Gebruikt uw bedrijf op dit moment Microsoft Dynamics NAV of Microsoft Dynamics 365 Business Central?

u

Zoekt u als ondernemer professionele consultants, voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV / Microsoft Dynamics 365 Business Central?

u

Wilt u gerichte ondersteuning voor Microsoft Dynamics NAV / Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Dan bent u bij Engion aan het juiste adres. Wij richten ons op verkoop, nazorg en inrichting van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor bedrijven. Daarmee heeft u uitstekende boekhoudsoftware in handen, die eenvoudig te bedienen is. Met een alles-in-1 oplossing voor bedrijfsbeheer kunt u de juiste beslissingen nemen. Wij beschikken over technische expertise, brede branchekennis en zijn gespecialiseerd in Microsoft Dynamics NAV (Navision) en Dynamics 365 Business Central Software.

Voordelen Engion

Gecertificeerd personeel

Onze medewerkers werken sinds 2000 met Microsoft Dynamics software

Alles in de cloud

Veilig en overal bereikbaarheid van uw bedrijfsgegevens

Persoonlijk contact

Voor de implementatie van Dynamics NAV of de inrichting van Dynamics Business Central krijgt u met 1 vertrouwde contactpersoon te maken

Brede ondersteuning

Omdat er diverse versies van Microsoft Dynamics zijn, bieden wij ondersteuning van Navision versie 2.0 t/m Dynamics 365 Business Central

Referentie

Engion ondersteunt de NLW Groep met Dynamics NAV. De NLW Groep is hét werkbedrijf voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in de regio Noord-Limburg West, dat staat voor waardevol en passend werken met mensen met een arbeidsbeperking.

Wilt u ook de bedrijfsvoering ondersteunen met de conversie of implementatie van Dynamics 365 Business Central? Neem contact met ons op en wij vertellen over alle mogelijkheden.

Contact Us

We zijn nu niet in de buurt. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search